| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 03/03 2006 kl. 13:38 Kommentera

Balsamicomarinerade björnbär

Frysen behövde tömmas akut häromdagen och en kartong björnbär behövde räddas. Bären därör i en sockerlag med balsamvinäger och får serveras med ost framöver eller kanske i någon förrättssallad.

BALSAMICOMIARNERADE BJÖRNBÄR

  • 1 pkt frysta björnbär
  • 0,5 dl farinsocker
  • 1 msk balsamvinäger
  1. Koka upp vattnet med socker och vinäger.
  2. Häll i de frysta bären och låt de dra några timmar innan servering.

Kommentar: Mitt farinsocker var slut och eftersom jag har fler sockersorter i skafferiet än vad jag vågar erkänna så använde jag muskovadosocker istället. Det gick bra det också.

Liknande inlägg:

0 svar till “Balsamicomarinerade björnbär”

  1. […] sen med tex myntamarinerade svarta vinbär, lingonpäron, flädermarinerade jordgubbar, balsamicomarinerade björnbär, […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *