| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 14/11 2005 kl. 18:47 3 kommentarer

Kanelbullar i glassformat

GB Glace skrev i sin pressrelease att deras nya gräddglass med kola och kanel är ett måste på årets julbord. Jag skulle vilja påstå att den här glassen är ett måste redan NU – det är som kanelbullar i glassformat ungefär. Dessutom så är det ju prisvärd vardagslyx att köpa denna kolhydratschock i halvlitersformat. Så gott!

Liknande inlägg:

3 svar till “Kanelbullar i glassformat”

  1. Max skriver:

    usch, nej. Jag smakade den igår och kan konstatera att kanel och glass inte hör ihop (sen är jag kanske inte världens största kanel-freak direkt, så mitt betyg ska tas med en nypa salt).

  2. Charlotte skriver:

    B&J har en superduper-smarrig glass som heter ”Cinnamon bun” – finns den i Sverige? Om inte – se till att få dit den!!! Som att äta kanelbulls-smet, fast utan magontet man får av jästen….. 😉 En annan höjdare är Coldstones ”oatmeal cookie dough” – havre-smaken är perfekt!!! Skulle kanske kunna jämföras med Oalty´s glass, men 100 gånger bättre! (USA är en våt dröm för glassälskare…)

  3. Elin skriver:

    Tror inte någon av glassarna finns här i Sverige faktiskt. Själv hoppas jag på att Häagendaz någon gång ska ta sitt förnuft till fånga och börja sälja sin PearCompot (tror jag den heter) här i Sverige…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.