| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 06/10 2005 kl. 16:02 1 kommentar

Om man inte orkar laga sin egen lunch…

… så kan man;

1. Shoppa järnet på Gooh! som tog mig till Fastfoodparadiset med sin goda hämtmat och de fina tillbehören (bortsett från otäckt vatten med äpple/persika som smakade otäckt, varning varning)
Gooh! finns på Norrlandsgatan 21 och har öppet 07.30-20.00. Fiskgryta i saffransås nedan är dyrast på menyn och kostar 59:- men det finns goda luncher från 39:- Tyvärr jobbar jag inte på Norrlandsgatan men min buss till jobbet har en busshållplats inte allt för långt bort. Gooh! kommer jag med all sannolikhet blogga om fler gånger 🙂

2. Hämta en spenatochfetaostpaj från klassiska Tössebageriet. Jag hörde Lisas ord i mina öron när jag beställde pajen men god var den 🙂

3. Få en matlåda från Sambon med My Mum’s tharinwala Chicken – receptet kommer från Cooking Like Mummyji som handlar om ”British Asian Food” (!!!) och är det, ehum, senaste tillskottet på kokbokshyllan. Tänk; vitlök/tomat/ingefära/chili/garam masala/koriander… så gott!

4. Njut av en affärslunch på fina Villa Källhagen i lika fint höstväder; perfekt kantarelltoast till varmrätt och lika perfekt fiskochskaldjursfrikassé till varmrätt – aaaah!

… nope ingen bild från detta tillfälle, det passade sig inte riktigt att flasha med kameran 😉

Liknande inlägg:

Ett svar till “Om man inte orkar laga sin egen lunch…”

  1. Linda Olofsson skriver:

    Ett hett tips är att beställa maten till jobbet via gastroni.se. En ny sait som samarbetar med ca 20 restauranger och leverar mat från dom inom 55 minuter, ibland ännu snabbare. Man kan hitta allt från husmanskost till italienskt, spanskt, shushi och t.o.m estnisk mat. På mitt jobb beställer vi ett par gånger i veckan. tjänsten är ett bra allternativ till lunch restaurangen på jobbet, vid lunch möten eller när man inte hinner laga lunch lådan. Vill passa på o tack för en välbehövlig blogg. Tack tre tjejer i köket!!

    MVH

    Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.