| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 03/09 2005 kl. 17:35 Kommentera

Tranans köttbullar

Varje gång som jag är på Tranan så tänker jag att jag ska välja något annat på menyn. Allt ser ju gott ut. Men så ser jag vad grannen har på sin tallrik, och inser att jag bara måste ha samma sak, så igår blev det åter igen; Köttbullar!

De fantastiska köttbullarna finns inte med på menyn men serveras alltid på beställning. De serveras med lingonsylt, inlagd gurka och potatismos på rödvitrutig duk. Om du inte har varit där, kika här, det här är ett toppenställe för god husmanskost.

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.