| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 23/07 2005 kl. 21:54 3 kommentarer

Chilivecka på Rosendahls trädgård

Jag tycker om Rosendahls trädgård. Däremot så undviker jag att gå dit tidigt på säsongen då det är alltför långa köer till det underbara cafeét. På måndag börjar deras temavecka om chili som innebär Chiliplantor, chiliskorpor, chilikockar, chilichoklad… ja jag måste nog ta en oväg runt djurgården nästa vecka!

Liknande inlägg:

3 svar till “Chilivecka på Rosendahls trädgård”

  1. Frida skriver:

    Tack för tipset! Jag har faktiskt gjort chokladtryffel med chili idag. Och min sambo älskar chili, så det kan nog bli ett besök.

  2. Anne skriver:

    Mm, dit ska jag åka imorgon tänkte jag. Spännande!

  3. Maria skriver:

    Jag var på väg att blogga om det här i fredags men sen kom det ngt emellan. Är också sugen på att åka dit, om inte annat för att jag aldrig lyckats ta mig till Rosendahl när de haft öppet. Till helgen kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.