| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 12/05 2005 kl. 20:39 Kommentera

Sol + Sommar + Stockholm = Uteservering

Äntligen så är det sol på uteserveringarna! Idag blev det lyxpizza på Primo Ciao Ciao på Odengatan. I vanliga fall så har de en otroligt trevlig bar inne i resturangen men även deras uteservering är faktiskt ett litet guldkorn om man har vägarna förbi Odenplan. Dessutom så är det bra service; i vintras så sprang en av servitörerna ut på gatan för att hinna ikapp min kompis som hade lömt sin halsduk inne i resturangen. Sådana ansträngningar går hem.

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.