Veckan som gick

Måndag: Merguez och kycklingvingar. Stekt grön sparris. Kålslaw med fänkål. Ugnsrostad potatis. Skafferiets alla chilisåser.
Tisdag: Hittade hemkokt ärtsoppa i frysen. Serverat med senap. Plus en nybakad citronkaka med mascarpone och vallmofrön.
Onsdag: Bolognese. Med spagetti och riven parmesan.
Torsdag: Sötsur kyckling med pak choy. Toppade med krispig chiliolja. Plus ris.
Fredag: Reuben sandwich på bistron. Hemma en nybakad Lemon drizzle cake.
Lördag: Sill och lax från Lisa Elmqvist. Skagenröra i krustader. Stekt sparris med örtiricotta. Pyntade ägg med räkor och senapskräm. Orkade inte med slarvsylta och tuttul (blev söndagslunch). Passionsfruktsmousse till efterrätt.
Söndag: Fisksoppa med fänkål och räkor. Aioli och bröd. Tömde skafferiet på allt påskgodis.
Söndag: Fisksoppa med vitöksbröd. Plus allt påskgodis som var kvar i skafferiet.