Veckans bästa

Nu är det JUL! Hoppas du har en julafton precis såsom du vill ha den. Vi är på resande fot igen så denna julafton bjuder på både utcheckning halv sex på morgonen från hotellet i Delhi och en mellanlandning innan vi kan checka in för sol och bad i södra Indien.

Vad jag har gjort den här veckan? Lunchat på Maccelleria. Stimmigt men trevligt. Ätit god fem-rätters-jul-middag med vänner på Cottinos. Ätit smörgåstårta från Haga Tårtbageri. Alltså vad snygga tårtor de gör!

I fredagskväll flög vi äntligen österut. Indien har vart på önskelistan i flera år och nu äntligen är vi här! Vi får se hur online den här resan blir men om jag var du skulle jag hålla koll efter uppdateringar på vår facebooksida!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.