Oktober = rosa månad

Idag, den 1 oktober, börjar det Rosa Bandet att säljas bl a på ICA, Lindex och Apoteket. Årets band är designat av Lars Wallin och dekoren är utformad som en kedja, vilken ska symbolisera allas samarbete för en god sak. På Cancerfondens Rosa Bandet-sida säger Lars Wallin:

– Det är en ära att få formge det rosa bandet och därigenom kunna hjälpa drabbade och deras anhöriga. Jag jobbar dagligen med kvinnor och har kommit i kontakt med bröstcancer på nära håll, så för mig var det en självklarhet att ställa upp.

Rosa Bandet 2007

Förutom försäljning av det rosa bandet innebär oktober månads första dag också att Globen kommer att färgas rosa och att TV3 sänder ett uppstartsprogram kl 22 ikväll.

Självklart fortsätter vår insamling under hela månaden. Klicka dig vidare och skänk en slant till ett viktigt ändamål. Minsta summa att skänka är 50 kronor, vilket ju kan jämföras med en utefika. Ingen stor slant, men tillsammans med många femtiolappar kan vår insamling göra skillnad.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.