Premiär för gästbloggaren!

Elin har hamnat i internetskugga p g a flytt till radhuset och under tiden har vi flugit in en pausfågel. Låt oss introducera Ragazzes första gästbloggare; Oskar!

Oskar har sina rötter på Åland, men bor i Blekinge. Han är pappa till två små prinsessor och är rädd för att rollen som småbarnspappa ska få honom att fastna i falukorvsträsket. Han tycker om allt mat som är lagad med kärlek och blir glad av goda oliver, olivolja, citron och bladpersilja. Och så hälsar han att han är ödmjuk inför uppdraget som pausfågel! 😛

Oskars inlägg kommer att postas av författaren Gästbloggaren. Håll utkik!

3 kommentarer

  1. Lisa

    Jamen, hurra vilken bra idé! Oskar: Välkommen bland matbloggarna. När skaffar du ditt eget bo istället för att häcka i andras kommentarer?

  2. Oskar

    -> Lisa: Bra fråga. Som jag sade till Elin förrut, borde börja jogga mera, blogga mindre. Problemet är bara att det senare av dem är roligare. Och att gå “on my own” när det finns kvalitetsbloggar som Ragazze och din egen känns lite läskigt. Men att agera pausfågel är jättekul!

  3. Pausfågel på egna vingar » Tre tjejer i köket

    […] pausfågel Oskar har byggt ett eget matbloggsbo och flyttat in med sina fågelungar. Kul och spännande, tycker vi, […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.