Utefrukost

Vi har skaffat oss en helgvana; utefrukost. Det är en ynnest att dra på sig kläderna, fixa till sig och gå iväg till ett frukostställe. Vi har turen att ha Café Latte runt hörnet, på tok för nära för privatekonomins bästa förmodligen. När man blir igenkänd och inte längre behöver tala om vad man vill ha, är det kanske dags att börja fundera lite över sina vanor. Vi har provat andra frukostställen, men bara blivit besvikna så nu har vi lagt ner den strategin och finner oss i att vi är vanemänniskor. Leverpastejmackan, yoghurten och Earl Grey-teet är helt enkelt inte utbytbara och tidningstillgången gör att vi knappt pratar med varandra under frukosten!

5 kommentarer

 1. Polly

  Jag läste ordet flera gånger och fattade inte: hel-glata? Vad sjutton är det?? …*pling*… jaha, helg-lata, förståss… Ähum.

  🙂

 2. Frida

  Åh vad mysigt. Utefrukostar / bruncher är fantastiskt trevligt.

 3. Myran

  Myyysigt… Men blir det inte dyrt?
  (Jag läste också hel-glata först! 🙂

 4. Helena

  Ja… jag läste faktiskt också hel-glata när jag läste igenom inlägget. Ooops!

  -> Myran: jo, det är klart att det blir en och annan slant i månaden, men det är värt det! Det går inte att låta bli, helt enkelt. =)

 5. ”Frukost de Luxe” » Tre tjejer i köket

  […] vet att jag har bloggat om det här förut, men det är det här som stavas l i v s k v a l i t é. En frukost på Café Latte; […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.