Första numret av journal chocolat

För ungefär en månad sedan tipsade Elin om att man kunde få första numret av Journal Chocolat gratis genom att anmäla sig på tidningens sajt. Jag kunde så klart inte låta bli och idag damp premiärnumret ner i brevlådan. Vilken liten och tanig tidskrift. Jag skulle snarare kalla den broschyr än tidning. Ett prenumerationserbjudande (helårsprenumeration för 149 kr – men det ges bara ut två nummer under 2005!) medföljde tidningen och det utlovades en tjockare och mer välfylld tidning till nästa nummer som kommer i mars 2005. Nja, jag vill se prov på den där “riktiga” tidningen!

2 kommentarer

 1. Elin

  Ja det var väl typ vad jag tänkte när jag bläddrade igenom det lilla bladet!

 2. Malin

  😀 Jag älskar choklad och råkade på denna tidning och den är en guldgruva. Kommer nog att prenumerera på den. Tidningen är fantastisk fin. Recept som man kan pröva och bra artiklar.
  Dessutom får man information om olika choklader som man inte känt till. När man reser runt så har man där information om olika chokladaffärer och caféer och liknande.
  Fick tag på min tidning i Öhr strax norr om Växjö. I en lanthandel som heter ” Johanne lanthandel” Där det var en uppsjö av choklad.
  Ha en skön helg. :-9

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.