London: glutenfritt på Honest Burgers

I onsdags morse tog vi ett snabbt beslut att åka in till London. Helt galet egentligen att det liksom bara går. Även om det tar en timme med tåget så är det ju inga byten och vi har bara 6-7 minuters promenad till tågstationen. Den här gången småhandlade vi mest och tog sikte på en lunch på Honest Burgers vid Baker Street. Så hysteriskt efterlängtat av tjejerna eftersom de har glutenfria burgare och har fått bra recensioner i flera FB-grupper. Som burgarkedja har de profilerat sig med brittiskt kött och potatis från lokala bönder. Plus samarbeten med olika lokala leverantörer. De öppnar snart sin 25 restaurang i London. Så konceptet funkar ju.

Tribute Burger med lökringar

Ingen blev besviken. Alltid lika skönt att äta ute där personalen har full koll på vad som gäller vid celiaki. Det går ju till exempel inte att fritera i en fritös där något med gluten har friterats i. Är du petig på glutenfritt hamburgarbröd är det värt att prova här. Så gott! Eller som en av tjejerna sa halvvägs genom den glutenfria burgaren – “jag önskar att den här aldrig tar slut”.

Barnen åt en tribute och jag åt en vegetarisk fritter. De goda fritesen serveras med rosmarin. Helt klart fräsch snabbmat där man slapp flottiga händer efteråt. Gissar på att det blir fler besök här i höst med tjejerna!

Vego Fritter med rosmarin pommes frites

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.