| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 03/03 2015 kl. 17:12 Kommentera

Sportlov i London

På sportlovet var vi två mammor och två nioåringar som drog till London. Vilket skönt avbrott i vardagskarusellen! Dessutom otrolig lyx att få ha fyra dagar på tu man hand med ett av barnen – mycket har ju hänt sedan det här inlägget. Helt plötsligt har jag tjej som roddar både kartläsning och  restauranggooglingar. Så tjejerna satte agendan och mammorna hängde på så gott det gick.

Jag tipsar gärna om vårt hotell Hotell Grand Royale som ligger hyggligt nära Paddington Station (8 pund med taxi om du inte orkar promenera sista biten) när man kommer svischandes med Heathrow Express och det var nästan krypavtånd till Queensway Station som blev vår utgångspunkt varje morgon. Hotellummen är små men vad behövs mer utöver en skön säng när shopping och mat står på agendan? Två morgnar åt vi av deras frukostbuffé (7,50/15 pund) och den var riktigt bra. Bra ställe alltså.

Musikal var ju förstås på agendan och vi knep bra sista-minuten-biljetter till Wicked hos TKTS. Det var nöjda tjejer som shoppade på Primark, klämde på varenda pryl på M&M World, åkte dubbeldäckare, åt rullbandssushi två dagar i rad och brände alla sparpengar hos Hamleys. Sen åt vi middag på tre trevliga restauranger – mer om dem inom kort!

lond

Det är lätt att förälska sig i utbudet hos Whole Food

lond1

Kvällspromenad i Chinatown

lond2

Och promenerande i Kensington Garden

lond3

Ett kort stopp på lekplatsen som är till minne av Prinsessan Diana

lond4

Vi hittade prisvärd afternoontea  nära Oxford Street

lond5

Omtanke på  burk

Mellis på Selfridge för stora och små

Mellis för stora och små hos The Brass Rail på Selfridges

lond7

Hann köpa hem lördagsfrukost till Sverige från St John Bakery

lond8

På Selfridges blev det även presentshopping: Nutellaburk med personlig etikett

Vårt hotell

Vårt hotell

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.