| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 27/09 2010 kl. 18:17 5 kommentarer

Hemmafrukost – varför inte med vänner?

På helgerna äter jag gärna frukost på café och tycker att det är höjden av lyx att starta dagen med en god utefrukost. Ganska ofta stämmer jag och Magnus träff med Maria och hennes sambo på vårt stammishak och vips har vi slagit två flugor i en smäll; god frukost och en härlig stund med vänner!

När vi äter frukost hemma och inte har någon tid att passa köper jag gärna hem ett gott (!) surdegsbröd från Fabrique eller Petite France, en lyxig fransk yoghurt eller en vaniljyoghurt som jag toppar med färsk frukt/bär. 

 Trogna läsare minns kanske mitt inlägg om hur jag och vännen Bodil försöker hitta tillfällen att ses trots att vardagen rullar på och veckorna ibland känns så maxade att vi knappt hinner andas. I slutet på semestern (ja, jag ligger hopplöst efter med mina blogginlägg!) kom Bodil förbi med yngsta sonen i sällskap och åt frukost med mig och Magnus. Jättemysigt att starta dagen tillsammans och minst lika bra som att äta en lunch ihop eller att ses på kvällen.

Jag slår ett slag för att ta ett steg ut ur gamla invanda mönster och slå till med en kompisfrukost. Ett bra sätt att umgås. Och kanske extra smart för er som har barn, för utan att veta säkert vågar jag gissa att ni liksom ändå är vakna ganska tidigt och inte drar er för att kicka igång dagen tillsammans med stora och små vänner.

Liknande inlägg:

5 svar till “Hemmafrukost – varför inte med vänner?”

 1. Emma skriver:

  Frukost funkar utmärkt som knytis. Någon tar med en lyxig ost, en annan tar med hemmbakta frallor, en tredje ägg till äggröra, värden kokar kaffe och gör smoothies. Jag kan sitta i timmar och äta frukost!

 2. Tove skriver:

  Vilka fina skålar! Och proffsigt att ni/du verkar bo på Kungsholmen.

 3. Tove skriver:

  De skulle ju ha varit i samma inlägg… 🙄

 4. Susanna B. skriver:

  Hej! Vi är fem svenskor i Virginia, USA som träffas nästan varje måndag och äter frukost tillsammans. Vi turas om med vem vi är hos men då och då träffas vi på cafe. Trevlig tradition!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.