| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 09/06 2009 kl. 21:15 7 kommentarer

Gott bröd till buffén

Ett lite lyxigare bröd med fyllning pimpar vilken buffé som helst. Leila Lindholms italienska bröd tortano (recept finns här) är en riktig höjdare och passar så klart extra bra tillsammans med italienska smårätter. Fyll brödet med den ost- och skinksort som du gillar och glöm inte oliverna. Något pålägg behövs inte vid serveringen!

Bilden är från min brorsons dop för ett par veckor sedan. Jag fixade en minibuffé med fläskfilé, rostbiff, potatissallad och ett par såser och lillkillens mormor bakade det goda brödet. Jag har alltså inte gjort det själv, om nu någon trodde det. 🙄

Behöver du buffétips? Kolla in mitt inlägg från förra sommaren här.

Brödrecept ur Ragazze-arkivet (extra bra till buffé):

Liknande inlägg:

7 svar till “Gott bröd till buffén”

 1. Helena skriver:

  Oh no, jag lovade ju att aldrig göra om det! 😳

 2. Erika skriver:

  Fast… var inte det inlägget om att servera ”ett gott bröd till maten”. Här handlar det ju OM brödet. Det är väl skillnad det… 😀

 3. Elin skriver:

  Haha, jag kastar nog mest sten i glashus så jag hoppas Helena förlåter mig 😉

 4. Swedish Mike skriver:

  Now we’re talking! 😛

  Det har ser valdigt gott ut. Jag tror att jag maste testa det har for nasta gang vi kor en barbie. Det och en brod och tomat sallad skulle funka valdigt bra som sidoratter.

  Tack for inspirationen!

  // Mike

 5. Kinna skriver:

  Brödet ser verkligen gott ut!

 6. Morten Pedersen skriver:

  Å, jeg kommer veldig langt med godt brød og litt rødvin. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.