| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 13/03 2008 kl. 11:35 Kommentera

Hämtmatsporslin

När vi renoverade köket i januari (har visst glömt att posta de sista bilderna, men det kommer) så blev det en del hämtmat till middag och allra mest blev det ”en dagens” från vårt lokala thaipang som är riktigt bra.

Hämtmat behöver inte ätas i tråkiga aluminiumlådor utan kan med fördel ätas på snygga tallrikar. De här skålarna köpte jag på Asian Market (Olof Palmes gata 12) före jul och piggar upp vilken hämtwok som helst. Skål med pinnar kostar 65:- och muggen 20:-. Köper du fyra av varje så får du rabatt så det är helt klart ett fynd till porslinshyllan!

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.