| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 09/02 2007 kl. 13:51 12 kommentarer

Vit choklad går alltid ner

Jag vet inte om jag törs skriva av fler recept från kakbibeln Två Systrar Söta men jag kan härmed meddela att kladdkakan med vit choklad på sidan 65 behöver inte skämmas för sig. Den blev kanske mer som en krämig sockerkaka men smakade otroligt gott som dessert med vaniljcremefraiche och granatäppelskärnor på toppen. Gå nu och köp boken, om ni inte har den, det är ju faktiskt fredag!

Liknande inlägg:

12 svar till “Vit choklad går alltid ner”

 1. Linnéa skriver:

  Har nu i flera matbloggar och i tidningar läst om boken Två systrar söta. Får helt enkelt köpa den i veckan som kommer!!

  Trevlig blogg föresten! 🙂

 2. Elin skriver:

  Köp deras soppbok också när du endå är i farten, du kommer inte att ångra dig! (nej jag får inte betalt för att tjata om det här, men Eisenmantjejerna är så himla bra!)

 3. Anna-Karin skriver:

  Visst är kladdkakan super?! Jag betällde soppboken i veckan och kan inte bärga mig tills den dimper ner i brevinkastet!

 4. Helena skriver:

  -> Anna-Karin: Bra val! Soppboken är fantastisk och du kommer inte att ångra dig! 😉

 5. diddi skriver:

  Jamen jag gjorde den vita choklad kladdkakan som finns på arla hemsida igår, åh så god!

 6. Matmamman skriver:

  Jag ÄLSKAR också deras Två systars söta! Allt jag gjort ur den boken har varit suveränt gott. Soppboken är också bra, men eftersom jag gillar sött så är Två systrars söta min favorit.:eek:

 7. Monica Eisenman skriver:

  Oj va fint ni skriver! 😳 Vi blir superglada när vi hör att våra böcker uppskattas. Jobbar just nu på en ny bok ”Vinterns söta” och har de senaste månaderna provbakat mig igenom 140 nya sötsaksrecept. Är konstant sockerhög! 😯

 8. Elin skriver:

  Monica, det är väl så att vi är en liten hängiven Eisenmanfanclub här på ragazze. Att ni har en ny kakbok på gång gör nog att jag måste börja träna på gym i rent profylaktiskt syfte. Vad roligt att du hittade hit 🙂

 9. Erica skriver:

  hur hittar man receptet utan att köpa boken ??? =):roll:

 10. Elin skriver:

  Erica, fragar du mig sa far du det fyrkantiga svaret, KOP boken, det ar den basta kakboksinvestering du kan gora, tror det var 169:- pa adlibris och det ar toppeninvesterade pengar 😆

 11. Sara skriver:

  Måste göra en något sen kommentar till detta eftersom jag också är en eisenmanivrare: Har testat olika toppingar och tycker att naturell turkisk yoghurt och passionsfrukt på toppen är bäst hittills!

 12. Kristina skriver:

  Apropå inget alls.Om ni har vägarna förbi Tällberg så tycker jag att ni
  ska testa Åkerblads restaurang (som tillhör hotellet).
  Helt juuuvlig mat i kurbitsmiljö och en fantastisk
  personal.
  /Kristina 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *