| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 07/02 2007 kl. 22:47 4 kommentarer

Tre nya från Ramlösa

I min butik hittade jag inte mindre än tre nya smaker från Ramlösa, däremot verkar de inte ha hittat ut på deras hemsida. Päron & citronmeliss provade vi i måndags kväll och den var riktigt god! Precis lagom söt utan att vara ”läsk-ig” och inte så där stickande kolsyrig som vissa andra mineralvatten kan vara. Tummen upp för den!

De andra smakerna jag spanade in var Persimon & grape och Kaktus. Båda låter spännande och dessutom var det kampanjpris så jag lär testa dem också. Idag orkade jag inte bära hem 2 stora vattenflaskor utöver de andra matvarorna.

Liknande inlägg:

4 svar till “Tre nya från Ramlösa”

 1. BeRKA skriver:

  Jag provade nyligen Päron & citronmeliss. Det var som en päronsoda för vuxna. Ganska najs alltså. 😀

 2. Lilla Blå skriver:

  Den där med päron och citronmeliss låter ju jättego! Den måste jag testa! Men vad är persimon? Någon slags persika korsad med en lemon? Eller..?:roll:

 3. Helena skriver:

  Jag provade Kaktus idag och den var riktigt god. Lite åt läskhållet, men ändå mineralvattnig. Fast än så länge är Päron & Citronmeliss min favorit. Persimon… ja, vad är det egentligen??? ❓

 4. Oskar skriver:

  Persimon liknar Sharonfrukt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.