| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 19/01 2007 kl. 8:01 6 kommentarer

Dagens varning: Yoggi delikatess med browniesmak

Det här var en riktig otäcking. Vad tänkte jag med egentligen. Varför ska man smula ner så goda kakor i något syrligt som yoghurt. Det här går faktiskt inte att äta! Usch!

Jag ska erkänna att jag även har provat Yoggivarianten med citrus/marängsmak. Visst den smakar citron. Men ingenting annat. De här två varianterna får nog ses som de sämsta ideérna på Yoggi Delikatesshyllan. Köp istället vanlig naturell yoghurt, släng i några olika sorters nötter och ringla honung ovanpå , det är en riktig yoghurtdelikatess!

Liknande inlägg:

6 svar till “Dagens varning: Yoggi delikatess med browniesmak”

 1. diddi skriver:

  *Hi. hi* Vad tänkte du på? Det lät faktsikt inte så gott om jag ska vara ärlig=) Men det andra tipset med nötter & honung är ju såå underbart! Sharonfrukt passar också utmärkt i yoghurten.

 2. Elin skriver:

  Diddi, ja jag erkänner att jag inte hade hjärnan påkopplad, jag såg bara skylten ”köp två för 10:-” (nu förstår jag ju bättre, de ville bli av med otäckingarna!) Sharon är favoriten här hemma just nu så idén kopierar jag rakt av 🙂

 3. Karin skriver:

  Yoghurt, honung och nötter. Syra, sött och lite beskt. Kan det bli bättre?

 4. Lina skriver:

  Yoghurt (gärna den ”riktiga” turkiska eller grekiska varianten), valnötter och honung… Klar favorit! Verkligen helt underbart.

 5. Oskar skriver:

  Håller med om nötter- & honungvariantens överlägsenhet. Elin, jag tror du nog kan få tre för tio imorgon. Vad är nästa drag? Yoggi Delikatess med crostini och tapenade?

 6. Elin skriver:

  Oskar, hemska tanke, våga inte säga det till arla, de kanske tar dig på allvar! 😯

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.