| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 12/07 2006 kl. 14:50 6 kommentarer

”Frukost de Luxe”

Frukost de Luxe

Jag vet att jag har bloggat om det här förut, men det är det här som stavas l i v s k v a l i t é. En frukost på Café Latte; leverpastejmacka, liten yoghurt, Minute Maide-juice och vattenmelon. I det strålande sommarvädret kan jag med lätthet sitta på uteserveringen tillsammans med sambo-M, småläsa tidningar och bara gotta mig fram tills caféet börjar fyllas med lunchgäster. Att flytta från Kungsholmen ter sig alldeles omöjligt. 😉

Liknande inlägg:

6 svar till “”Frukost de Luxe””

 1. Elin skriver:

  Jag ser inget bubbel…

 2. Helena skriver:

  Bubblet kommer i nästa inlägg! :mrgreen:

 3. Henrik skriver:

  Jag bor också runt hörnet (eller rättare sagt snett upp i gränden) och deras foccaccia är inte dum den heller! (Kaffet föredrar jag dock på Chocolaterian lite längre ner!)

 4. Filip skriver:

  Omg vattenmelon till frukost, det är lyx det 🙂 tänk om man hade kunnat få det varje dag. Lite papaya och mango till det också.

 5. Helena skriver:

  -> Henrik: Foccacian har jag också provat; god. Kaffet kan jag däremot inte uttala mig om eftersom jag inte dricker kaffe. Det blir Earl Grey för mig till frukosten när det inte är varmt och det smakar finfint!

  -> Filip: Visst är det lyxigt med vattenmelon. Ljuvligt gott. Färsk ananas skulle inte heller sitta fel. 😉

 6. Mikael skriver:

  Henrik, vad är det för fel på kaffet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.