| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 08/05 2006 kl. 22:19 4 kommentarer

Citrontimjan

I en blombutik på Hornsgatan så hittade jag en kruka citrontimjan som fick följa med hem. Den är otroligt smakrik och hamnar i alla möjliga maträtter, bland annat så blev den bra till gnocchis med parmesan;

Nu gäller det dock bara att hålla den vid liv. Det är tropisk värme i mitt köksfönster!

Liknande inlägg:

4 svar till “Citrontimjan”

  1. Jenny skriver:

    Mums, med stort M! Det där ser verkligen gott ut. Smart det där med citron och timjan i ett, det är ju smaker som verkligen gillar varandra. Undrar dock om den är ”på riktigt” – är det vi som korsat och mixtrat fram så att timjanen får citronsmak eller är det en naturlig sorts timjan?

  2. Lisa skriver:

    Min favorit också! Ska omedelbart kuta och köpa em kruka till Matlabbet. Så god, så god till fläskkött.

  3. Elin skriver:

    Jenny, ja jag är ju ingen plantfysiolog, men den doftar mycket, förhoppningsvis så är den framädlad med mycket kärlek och omsorg 🙂

    Lisa, jag funderar på att knyta den runt en lammstek i ugnen som nästa projekt, om jag inte hinner klippa ner den i fårostgratängen innan dess 🙂

  4. Daniel skriver:

    Supergod kall sås till det mesta med styrka i:
    Yoghurt + Cirtontimjan + mynta = Klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *