| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 15/03 2005 kl. 18:00 Kommentera

Thehuset

Efter en ganska lång period som påstedrickare har jag hamnat i lösteträsket. I förra veckan traskade jag in på Thehuset på Kungsgatan 51 för första gången och redan nu har jag på känn att jag kommer spendera väldigt mycket pengar i den butiken framöver. Oerhört trevlig och kunnig personal och en enorm mängd tesorter. Allra helst hade jag förstås velat ha ett hekto av var sort, men jag hejdade mig en smula.

Som den Earl Greytok jag är bestämde jag mig för en lite lyxigare variant av mitt favvote; Earl Grey de luxe. På skoj luktade jag (dumt nog) dessutom på den allra finaste Earl Greysorten; Top Earl Grey och kunde bara inte med att lämna butiken utan ett hekto. Dumt. 49 kronor för ett endaste hekto! Men ohhh så gott.

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.