Veckan som gick

 

Höstens omgång från Vinlådan har landat.
Udonnudlar med kantareller. ❤️
Söndagens cortado hos Mr Cake.

Måndag: Broccolisoppa. Igen. Jag vet!

Tisdag: minsta lagade kyckling med mascarpone, persilja och citron. Färsk bred tagliatelle. Ruccola.

Onsdag: Söndagens tikka masala. Plus gjorde en palek paneer. Ris. Papadam. Provade att göra papadam i airfryer – blev inte alls bra.

Torsdag: fyllde napolitanska panes med mortadella, stracciatella, skivad bifftomat, färsk basilika mm. Tog typ fredag?

Fredag: Maken var på oktoberfest. Yngsta på tjejmiddag. Jag och 17-åringen beställde hem smashburgers med extra avokado.

Lördag: jag åt udonnudlar på Tak innan Stadsteatern. Hemma blev det chili & chips.

Söndag: äntligen höstens första riktiga ”roast”. Porchetta. Ugnsrostad brysselkål med pancetta. Ostgratinerad blomkål. Skysås. Plus palsternacka, morötter och potatis i ugnen. Rabarberpaj med päron + vaniljglass.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.