Veckan som gick

Måndag: Vego! Broccolisoppa. Varianten utan grädde men mixade ner vita bönor istället. Smulade ner blåmögelost i vitlöksbaguetter innan de åkte in i ugnen. HUR bra?
Tisdag: Färsbiffar (som kommer refereras till – de som fick för mycket chili flakes), rostade grönsaker med kikärtor i ugnen. Någon slags röd sås med harissa. Otroligt gott, kan bli en ny vecko-grej?
Onsdag: Vego! Shakshouka med bladspenat. Bra rester till hemmalunch.
Torsdag: Vego! pasta med långkokt tomatsås och mozzarella. Hemmaplockad ruccola.
Fredag: Sommaren kom tillbaka – grillade kött och lammkorv. Kålsallad. Plus sommarens potatissallad med kokt ägg och curry.
Lördag: Hamburgare. Dubbel-smash med bacon och väddöost.
Söndag: Porchetta. En plåt med potatis och grönsaker. Ruccola med riven parmesan.
Lämna en kommentar