Veckan som gick

 

Måndag: Vego! Den här halloumiburgaren. Dvs med grilloumi, lime-och-koriander-dressad kålslaw, avokado, picklad rödlök och srirachamajo. Min bästa halloumiburgare!

Tisdag: Vego! Maken preppade pupusas med curtido. Blev över till lunch, perfekt!

Onsdag: Jag och maken åt på Bistro Bacchanale. Barnen hämtade sushi.

Torsdag: Två barn på vift. Torsdagspastan återuppstod –  färsk ravioli med salcicciaragu och riven parmesan

Fredag: Alla barn på vift åt olika håll. Jag och maken var ute igen och åt på Lu vid Nytorget.

Lördag: promenadstopp för smashburger vid Ängbyplan.

Söndag: stängde den något dekadenta hemmaveckan med entrecote, bea, sallad och fries.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.