Veckan som gick

 

Måndag: Bulgursallad med rostade grönsaker, smulad salladsost och salladstopping (någon fröblandning från ICA). Merguez. Ajvar. Avokadoröra med jalapeños.

Tisdag: Kycklingsallad. Varianten med guacamole och lite stöd-nachos. Ungefär så här.

Onsdag: Thaicos.

Torsdag: Färsk tortellini (Coop har en bra glutenfri), varvad med marinerad kronärtskocka, soltorkade tomater, färsk basilika, burrata och grön pesto.

Fredag: Jag var på middag. En tonåring på vift. Övriga tre åt burgare.

Lördag: Quesadillas med sötpotatis och svarta bönor. Plus guacamole, salsa och gräddfil.

Söndag: Plåt på temat kyckling, oliver och citron. Rabarberpaj med jordgubbar+vaniljglass.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.