Veckan som gick

Wallenbergare på hjortfärs. Varje fredag på Råkoko.

Måndag: Broccolisoppa. Som även blev hemmalunch ett par dagar.

Tisdag: Grillade en hel kyckling. Plus klyftor med sötpotatis i ugnen. Kålslaw. Skafferiets alla chilisåser.

Onsdag: Grillade tre sorters färsk korv. Ny kålslaw. En stor sötpotatishummus.

Torsdag: Kycklingkebabs, dvs  kycklingfärs med kryddor på grillspett. Gårdagens sötpotatishummus. Tahinisås. Sallad ungefär nästan som en shrirazi. Pitabröd.

Fredag: Tema tagliata.

Lördag: hämtpizza.

Söndag: långkokt kalvlägg med thaikryddor. Jasminris. Wokade grönsaker med chili. Koriandersås. Veckans bästa middag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.