Veckan som gick
Måndag: lite av en söndagsmiddag pga röd dag och annandag påsk. Lammstek. Potatisgratäng. Haricot verts med bacon. Skysås.
Tisdag: jag åt smörrebröd på jobbet. Hemma var det salciccias, bönröra, sötpotatis och tomater i ugnen.
Onsdag: Blandat utfall här. Två på vift. En kom hem sent och åt soppan från i söndags. Jag och minsta delade på glömda dumplings (från AM Store) med två såser från Beijing8. Plus ett par vårrullar. Ris.
Torsdag: salcicciapasta med fänkål och parmesan.
Fredag: först AW på Feskekyrka. Sen halva menyn på Familjen, i Göteborg.
Lördag: mötte upp vänner för ett glas i lobbyn på Hotell Eggers. Hade en toppenmiddag på Faccia Grassa. Och sen vidare till Ivans Pilsnerbar.
Söndag: hemma igen. En tonåring lagade en tikka masala. Ris. Nybakade glutenfria naanbröd.
Lämna en kommentar