London: söndagsfrukost på Deliciously Ella

Andra frukosten i London häromhelgen blev på Deliciously Ella. Ett ganska spontant beslut efter att ha googlat på temat acaibowls som var Elvaåringens önskemål. Kanske inte “exakt” det som är på menyn här men du designar din egen frukosttallrik här utifrån en massa goda tillbehör.

Adress: 18 Weighhouse St, Mayfair, London W1K 5LU
Kokosnötsyoghurt med fyra olika toppingar.

Jag tror inte Deliciously Ella ( eller hon heter egentligen Eleanor Laura Davan Mill) är så känd i Sverige. Hon började blogga när hon av medicinska skäl lade om sin kost till veganskt. Hon har skrivit tre populära kokböcker och säljer veganska produkter under eget namn. I hennes varumärke ingår alltså numer även ett café i centrala London.

Fantastiskt gott bananbröd toppat med äppelkompott smaksatt med chai, kokosnötsyogurt och rostade hassselnötter.

Hur det var? Jag medger att jag lämnade cafét riktigt inspirerad. Just det här med glutenfri frukost som mättar och är vegetariskt är något som jag tacksamt letar mer idéer. Och jag medger att jag kanske har vart skeptisk till hennes recept tidigare om åren. De har helt enkelt inte tilltalat mig. Men det känns som att caféts framgång (det var fullsatt denna söndag morgon) bygger på att det serveras rätt vanlig mat me med en god tvist. Äter lätt här igen. För att få god inspiration.

Fast så var det ju det här med “mjölk” till kaffet. Är inte riktigt redo att hälla havremjölk i mitt morgonkaffe. Det fick bli svart denna gång.

2 kommentarer

  1. Amanda

    Är inte vegan (även om jag försöker äta mer veganskt), men Oatlys Ikaffe är så himla mycket godare i kaffet än komjölk ^^ Har många kompisar som tycker det så ett tips ifall den finns där borta 😀

    1. Elin

      ska hålla utkik! tack för tips 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.