Veckans bästa

I måndags morse vaknade vi upp på vårt mysiga hotellrum i Cromer. Ett trevligt stopp som jag gärna gör om nästa sommar.

Bilade österut efter kusten och stannade bland annat till vid stranden i Winterton-on-Sea. Sedan kom skyfallet. Snabba väderväxlingar ibland på denna ö.

I tisdags bilade vi hem igen efter en natt i Great Yourmouth till East Sussex och har sedan mest hängt hemma.

Igår när det var typ trettio grader åkte vi in till London. Puh! Började med Naturhistoriska museumet som vi inte varit på innan. Det var bra! Jag tror jag hörde mig själv säga att jag kommer köpa alla julklappar i deras underbara museibutik.

Sedan hade vi en god lunch i närheten som jag bloggar mer om i ett annat inlägg.

Mätta och nöjda pep vi vidare till Buckingham Palace och var på den guidade visningen av the state rooms som är öppet för allmänheten sommartid. Åh vad bra! Även barnen gillade upplägget med att guidas runt med hörlurar, så verkligen en lyckad eftermiddag. Rekommenderar verkligen!

Idag är det 29 grader och vi har hängt nere på stranden i Seaford. Ätit glass till lunch. Är precis hemma igen och ska grilla om en stund.

Veckans middag

Måndag: middag på ett hotell vid kanten av Great Yourmouth. Jag åt friterade räkor med pommes och tartarsås. Fullt möjligt att jag rundade av middagen med brownies, glass och chokladsås.

Tisdag: Hämtade hem indiskt till middag.

Onsdag: Barnen preppade bakad potatis med ett gäng tillbehör. Valfritt om man ville ha tonfiskröra eller bacon och vita bönor med tomatsås. Plus riven cheddar. Sallad till alla.

Torsdag: Vego! Pasta med burrata, citron, bladspenat och pinjenötter.

Fredag: Ingen blir förvånad om jag säger att vi hade tortillabröd med skivad flankstek, stekt paprika och lök, tomatillosalsa, gräddfil, jalapeños och cheddarost. Enligt makens önskemål ska tilläggas.

Lördag: Hämtade sushi och åt på tåget på vägen hem från London.

Söndag: strax grillar vi kyckling, korv och halloumi. Sallad och röror.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.