Ugnsbakad fetaost med citron och basilika » Tre tjejer i köket

| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 26/05 2018 kl. 16:42 Kommentera

Ugnsbakad fetaost med citron och basilika

Kan man ha för många tillbehör på middagsbordet? Tror inte det. Älskar att plocka från olika fat och skålar. Häromveckan kompletterade vi upp söndagsmiddagen med ugnsbakad fetaost. Ack vad gott! Inte en smula över till min matlåda.

UGNSBAKAD FETAOST

  • Vik ett bakplåtspapper i litet format och lägg på en bit aluminiumfolie (= Helenas Rhodostips).
  • Ringla över lite olivolja.
  • Skiva en ekologisk citron i tunna skivor och lägg på.
  • Sedan på med två paket fetaost.
  • Dra några drag med svartpepparkvarnen. Sältan från osten gör att salt inte behövs.
  • Klipp över lite basilikablad.
  • Packa ihop paketet. Ugnsbaka i 20 minuter på 200 grader. Eller släng på grillen!

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.