| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 30/12 2016 kl. 3:20 Kommentera

Mae Phim: Xing Xing

Det här är vår andra favorit i Mae Phim och den restaurang jag gillar allra mest med god marginal. Xing Xing!

Mycket fisk och skaldjur även här. Fin service. Det känns som om de alltid vill överträffa sig själva varje gång vi är här. Tyvärr inte så många gäster som hittar hit så jag önskar dem många fler. Här finns även ett snabbt wifi som gör det lätt att stanna kvar för en till kall Leo medan barnen leker på stranden nedanför.

Kommer vi tillbaka till Mae Phim så är det med all sannolikhet hit vi går allra först och beställer chilihet skaldjurssallad med friterad morning glory. Eller de där musslorna med grön chili dipp. Två rätter som är galet bra. Barnen rekommenderar deras kyckling med cashewnötter och fish&chips!

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.