| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 18/08 2009 kl. 20:42 1 kommentar

Lindt Blueberry Intense

Lindt Excellence Blueberry Intense

Innan semestern fick jag hem varuprov på Lindt Excellence Bluberry Intense, en mörk choklad med smak av blåbär och mandel och sedan dess har både den och kompisen Raspberry Intense fått följa med hem från affären ett par gånger.

Chokladhalten i Blueberry/Raspberry ligger på 47% så mellanmörk är väl kanske mer korrekt att säga, men en mörkare choklad skulle antagligen döda den lilla smak som finns av bären. För min del kunde nämligen både Blueberry och Raspberry få smaka ännu mer av bär, men jag gillar båda varianterna ändå som variation till min vanliga favorit från Lindt, Ecuador 75%.

Liknande inlägg:

Ett svar till “Lindt Blueberry Intense”

  1. Susanna B. skriver:

    Lindt choklad i all ära. Väldig fin och god. Men jag måste säga att inget slår Marabou choklad! Speciellt Mintkrokanten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.