| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 16/12 2008 kl. 8:01 2 kommentarer

Restaurangtips i Dubai

Vi är kvar i Malaysia och har gått in i någon slags semesterkoma; frukost runt tio, ut till poolen vid lunch, en färskpressad juice i skuggan, lite siesta på rummet, fisk och skaldjur till middag…  Ja det här är la dolce vita i ett nötskal.

På torsdag väntar en långhelg i Dubai innan vi fortsätter till England för att fira jul – och nu behöver jag lite hjälp med mat och shoppingtips i Dubai! Var ska vi äta? Och var ska vi köpa julklappar? Även barnvänliga tips mottages tacksamt!

Liknande inlägg:

2 svar till “Restaurangtips i Dubai”

  1. Eva skriver:

    Vad kul att åka till Dubai! Jag var där för ett år sedan och gillade det verkligen. Ett av de bättre ställena vi åt på låg i den uppbyggda arabiska staden Madinat. Nu minns jag inte namnet direkt, det hette något med Meat och låg precis vid kanalen i mitten, med utsikt över det berömda hotellet Burj Al Arab. Kan vara svårt att få bord på kvällarna, det är populärt och det finns mycket goda kötträtter och gott vin, vilket är ganska ovanligt i Dubai eftersom det inte serveras på restaurangerna. Försök att få sitta på bryggan om det går.

    Annars åt vi många luncher på Chillis, finns i många köpcentrum och är ett lite bättre snabbmatställe med kryddstarka rätter och goda efterrätter. Lycka till i julklapps- och restaurangletandet!

  2. Elin skriver:

    Chillies var faktiskt ett fynd jamfort med alla andra snabbmatsstallen, tack for tipset! Kommer en dubairapport efter julhelgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.