| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 09/09 2008 kl. 10:19 2 kommentarer

Inlagd zucchini med balsamvinäger och persilja

Det här har vi ätit mycket av i sommar, som tillbehör till typ allt! Bäst blir det om det förbereds en dag i förväg.

INLAGD ZUCCHINI MED BALSAMVINÄGER OCH PERSILJA

  • Skiva zucchini i tunna skivor. Om det är en mindre zucchini så funkar en osthyvel alldeles utmärkt.
  • Stek dem skivorna på båda sidorna i olivolja i en grillpanna tills de får fin färg. För enkelhetens skull kan de penslas med olivolja innan de läggs i stekpannan.
  • Blanda ett par matskedar olivolja med en matsked balsamvinäger, lite finklippt persilja, en pressad vitlöksklyfta och dutta i lite flingsalt och svartpeppar i en skål.
  • Låt zucchiniskivorna rinna av lite efter stekningen.
  • Lägg dem i en glasburk och rör ner marinaden.


Liknande inlägg:

Tipsa / Skriv ut / Bokmärk:

2 kommentarer    Skriv en egen kommentar »

  1. Bendel säger:

    Du har längtat efter att matblogga va? Känns så. Roligt att du är tillbaka.

  2. Elin säger:

    Åh tack! Ja bloggen är ju lite av mitt andra hem så det är skönt att vara här igen :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tre tjejer i köket » Zucchini overload

Skriv en kommentar