| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 02/07 2008 kl. 13:01 3 kommentarer

Senapspanerad pangasius med örtsås

Pangasius låter av någon anledning godare än hajmal fast det är samma sak. Fileérna är stora och tunna – perfekt för snabb vardagsmat!

SENAPSPANERAD PANGASIUS MED ÖRTSÅS

  • Pensla dijonsenap på båda sidorna av filéerna och vänd dem i ströbröd.
  • Stek dem lätt i smör. Slå sedan över ett paket matlagningsgrädde och låt det puttra en stund. Använd en stor stekpanna så att du inte täcker fisken helt och hållet med grädde, då blir det bara geggigt och överkokt.
  • Strö över blandade gröna kryddor (jag tömde frysen och hittade ett litet paket från Findus innehållandes basilika, oregano, rosmarin, timjan och kyndel), låt det puttra en liten stund.
  • Servera med kokt potatis!


Liknande inlägg:

Tipsa / Skriv ut / Bokmärk:

3 kommentarer    Skriv en egen kommentar »

  1. Jimmy Asklund säger:

    Låter och ser väldigt gott ut. http://jimmyasklund.wordpress.com/2008/07/06/tre-tjejer-i-koket/

  2. Ingela Rhodin säger:

    Hej, jag lagade just er fiskrätt med en del modifikationer:
    grädden=cocoscreme
    dijonsenap=icas eko senap
    örter=spenat och örtagård
    ströbröd=vetegroddar
    Potatis=vit quinoa
    Det var nog faktiskt bara hajmalen som var rätt=)

    Hur som helst så blev det supergott och jag hade också ugnsgrillade vitlöks klyftor och morötter i tunna strimlor.

    Hur mumsigt som helst =}

  3. Elin säger:

    Det låter väldigt gott, kul att se hur recept modifieras vidare :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hajmal med sidfläsk och champinjoner » Tre tjejer i köket

Skriv en kommentar