| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 30/06 2008 kl. 21:18 6 kommentarer

Kesellatips

Lite slabbigare än klassisk frosting, men för en sista-minuten-efterätt så funkar Kesella JordgubbLime som glasyr på citronmuffins. Och det är något nyttigare än en frosting på philadelphiaost och florsocker!

Liknande inlägg:

6 svar till “Kesellatips”

  1. Sandra skriver:

    Åh nu har jag hittat en ny favortit blogg 😛 Tack för alla goda mat-tips

  2. Kinna skriver:

    Just den där sorten tycker jag jättemycket om. Den är verkligen god!

  3. Elin skriver:

    Sandra, välkommrn hit, alltid roligt med nya bloggare som kommenterar 🙂
    Kinna, visst är den! Supergott att rosta en sockerkaksskiva och lägga på en dutt å så jordgubbar ovanpå…

  4. Erika skriver:

    Men hallå?! Hur gott och enkelt lät inte det där då??!!!

    Hem och baka sockerkaka! Det där ska jag ha med mej till jobbet på fredag!

  5. KarinW skriver:

    Ser hur gott ut som helst! Fina formar också, måste leta mig några gulliga jag också.

  6. tina skriver:

    så söta! ett sådant muffinskalas skulle man bra gärna vilja bli bjuden på.:roll:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *