| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 27/02 2008 kl. 11:08 3 kommentarer

Länktips: Amaroneguiden

På vår juldagsmiddag serverades bland annat Amarone till maten. En hel del frågetecken behövde redas ut gällande druvans ursprung och vad som är speciellt med vinets tillverkning, så det hela slutade med att en av gästerna ringde och väckte sin vinpåläste far för att få svar på alla frågor. Vi som inte har telefonnumret till honom får fördjupa våra kunskaper på amaroneguiden.se istället!

Liknande inlägg:

3 svar till “Länktips: Amaroneguiden”

 1. Kurdishflower skriver:

  Härlig blogg! Älskar matlagning!

  Mvh

 2. emma skriver:

  vad härlig blogg!

 3. Max skriver:

  Verkar som man gör allt man kan för att få den att ranka högt i sökningar på just ordet Amarone, vilket gör den lite jobbig att läsa. ”Amarone amarone amarone amarone”… men, fin sida och säkert mycket informativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.