| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 27/02 2008 kl. 10:49 2 kommentarer

Baconsallad till fisk

Det här är inget recept utan mer en påminnelse om tillbehör till fisk.

Häromkvällen när det lagades fiskgratäng så började vi prata om hur gott det är med bacon till vit fisk. Vi var lite för sent ute för att slänga bacon i fiskgratängen så vi la det helt enkelt i salladen bredvid. Rucola och knaperstekt bacon går alldeles utmärkt att blanda och framför allt så blir det lite som 1+1=3 när bacon möter fisk. Det blir nog ny köksregel här hemma att ha baconsallad till fiskgratäng i fortsättningen!

På samma tema: för ett år sedan så bloggade jag om om ugnsbakad gös, rotsakspytt med portobello och sidfläsk, västerbottenpuré och en tuff rödvinssås. Där hamnade sidfläsket alltså bland grönsakerna tillsammans med svamp som tillbehör till fisken. Gott!

Liknande inlägg:

2 svar till “Baconsallad till fisk”

  1. Max skriver:

    Bra tips. Ska testas!

  2. Amanda i Ghettot skriver:

    Men, det där ser ju otroligt gott ut… Varför har inte jag det där hemma till frukost?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.