| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 04/10 2007 kl. 8:54 8 kommentarer

Kanelbullens dag

Idag är det Kanelbullens dag och Hembakningsrådet arrangerar en kanelbulletävling för skolklasser där de ska designa egna bullar. Här kan man se några av de fantasifulla skapelserna från förra årets tävling, både sniglarna och salamandern är jättefina!

Jag kommer inte att baka själv, däremot ska jag försöka sno åt mig en av de bullar som fastighetsägaren bjuder på här i kontorshuset. Trevligt initiativ!

Glöm inte bullen!

Äter du bullar idag? Hembakade eller köpta?

Bilden har vi lånat från Hembakningsrådet

Liknande inlägg:

8 svar till “Kanelbullens dag”

 1. Minna skriver:

  Än så länge bara en köpt… men som gravid så verkar det som om jag har kanelbullensdag varje dag så det blir nog en hembakt också…

 2. Susanna B. skriver:

  Dem enda gånger jag äter kanelbullar är när min mamma från Sverige kommer. Då har hon en stor påse med frystna, hembakta bullar med sig. Mums. Jag och min dotter kivas om varje smula. Här kan man visst köpa bullar. Dem är superstora och dränkta med ”frosting”. Men dem saknar kardemumma…Så mammas bullar är fortfarande bäst.:grin:

 3. Karin skriver:

  Klart jag äter! Bakade ett lass igår och tog med till kollegorna. De trodde de var köpta! Vilken kung jag är på att baka 😀 Och ödmjuk också!

 4. Sara & Linda skriver:

  Jag har just bakat en omgång kanelbullar, fast vi hoppade över kanelen idag och fyllde hälften av dom med vaniljsocker och andra halvan med nötcremé (dotterns önskemål). Blev jättegott !!

 5. Petra skriver:

  Döpte raskt om dagen till Kardemummabullens dag istället & bakade en omgång med treåriga dottern. Hon är lika tokig i bakning och bullar som jag = tur ! 😛 Jösses vilka mumsiga bullar det blev. Med alldeles nystött kardemumma i både deg och fyllning.
  Älskar bullar !
  Tjipp

 6. Linnéa skriver:

  Tyvärr blev det varken eller:sad:, då jag jobbat natt och sivit bort hela dagen. Men hade jag varit ledig hade det bakats så det stogd härliga till vill jag lova!

 7. SqZ skriver:

  Jag började baka kl 8 på kvällen och var inte klar förrän strax före tolv! Men attans så goda bullarna blev :mrgreen:

 8. Pia skriver:

  Jag läste om bagarlandslaget i DN och testade deras recept. De blev suveränt goda och saftiga. Tipset att låta bullarna jäsa tillsamns med ett glas hett vatten för att undvika torrhet måste ju fungera på andra recept också. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=118&a=699949

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.