| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 04/07 2007 kl. 9:11 6 kommentarer

Sen premiär på Mälarpaviljongen

Av olika anledningar har sommarens första besök på Mälarpaviljongen inte blivit av förrän nu. Jag vägde dock upp den sena premiären med att gå dit två dagar på raken. Inte det minsta jobbigt, faktiskt.

Vid det första besöket åt jag dillstekt strömming, potatispuré, lingon och knäckebröd. Gott och klassiskt.

Strömming och potatispuré

Dagen efter valde jag en halloumiburgare med pommes, cole slaw och saltgurka. Rikligt med halloumi, goda pommes och mycket mat. Jag blev så mätt att jag inte orkade med rabarbercheesecaken som jag hade siktat in mig på.

Halloumiburgare

Förutom lunch- och á la cartemeny har Mälarpaviljongen ett stort utbud av smörgåsar och sötsaker. Nytt för i år är pantonen, en flytande barbrygga, med plats för 200 drinksugna gäster.

Mälarpaviljongen

Och utsikten är precis lika underbar som vanligt.

Utsikt från Mälarpaviljongen

Mälarpaviljongen ligger nere vid Riddarfjärden på Norr Mälarstrand 64.

Liknande inlägg:

6 svar till “Sen premiär på Mälarpaviljongen”

  1. Anna skriver:

    Det är roligt att läsa er blogg. Dock tycker jag ni borde kunna bli lite mer kritiska. Det är ju fantastiskt att allt är fantastiskt men då blir det svårt att förstå nyanserna.

    Våga kritisera mera! Annars tror man inte på era recensioner i slutändan.

    Jag ska villigen erkänna att jag inte läst ALLT ert material. Så häng mig gärna om jag har fel.

    Kör hårt brudar!
    /A

  2. Helena skriver:

    -> Anna: Du har helt rätt i att vi bör berätta om både plus och minus, vilket jag tycker att vi gör. Om du klickar bakåt lite i krogkategorin hittar du både stressad personal, gröna ägg och långa väntetider t ex.

    När det gäller Mälarpaviljongen är vi lite partiska alla tre; det ligger oss lite extra varmt om hjärtat. :razz

  3. Johanna skriver:

    Alltså, jag är ju besatt av stekt strömming med potatismos. Var detta ett fast inslag på menyn eller en dagsspecial? Kommer man att kunna äta det där om sisådär två veckor?

  4. Helena skriver:

    -> Johanna: Strömmingen finns varje dag och jag tror inte att det spelar någon roll om du kommer vid lunch eller på kvällen. Smaklig spis! 😀

  5. Majs skriver:

    Paviljongen är fantastisk!

  6. Charlotte skriver:

    Fullt medveten om att detta inlägg kommer alltförsent för att vara till nytta för eventuellt intressearde .. men vill bara tala om att Mälarpaviljongen ikväll har en minneskonsert för Monica Zetterlund – kan det bli mer ”svensk sommar” än att sitta på en brygga intill Mälaren och lyssna till hennes gamla klassiker?
    Jag är ett stort fan av gammal jazzmusik och kommer självklart vara där! 😉 kl 19 under pilträdet (om 30 min…) för den som är spontan och bor i närheten..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.