| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 29/03 2007 kl. 7:22 7 kommentarer

I want Xoko

Ända sedan de öppnade har jag känt ett starkt behov av att besöka Xoko på Rörstrandsgatan. Trots att jag är en chocoholic har jag ännu inte lyckats komma iväg, men det står högt upp på listan över ställen-att-besöka.

Saxat från hemsidan:

Hos Xoko kommer du hitta både bröd, choklad och desserter. Du ska kunna njuta en högklassig efterrätt, den bästa chokladtryffeln med ett glas Amarone, eller en kopp underbar espresso och en Cognac eller Calva.

Att Magnus Johansson som driver Xoko bl.a. varit chefskonditor på Operakällaren och skapat desserten till flera Nobelmiddagar borde borga för ett visst mått av kvalitet. 😉 Hörrni medbloggerskor – när ska vi gå dit?

Liknande inlägg:

7 svar till “I want Xoko”

 1. Mi skriver:

  Åh mums, vilket ställe det verkar vara! Hur har jag kunnat missa det? (Å andra sidan hade jag ju missat Lux choklad ända tills ni skrev om det, så det kanske inte är så konstigt i alla fall?)

 2. Maria skriver:

  -> Mi: Vi får kanske ordna en chokladdejt, det var ju länge sen vi sågs! 🙂

 3. Mi skriver:

  😀 Jag är på! Choklad och trevligt sällskap, kan inte bli så mycket bättre!! :mrgreen:

 4. Linda skriver:

  Jag har haft stora planer på att gå dit efter att ha ätit middag på Byn, men det har slutat med både galette och crêpe och rullning ner till tunnelbanan. Ser fram emot ett omdöme!

 5. Ewa skriver:

  När vi på helgerna är ute och äter på någon av resturangerna i närheten av Xoko så går vi alltid dit och tar efterätten. Helt perfekt för choklad älskaren! Prova Xokopol U-u-u-nderbart :)!En lunch där är inte heller dumt. Trevlig miljö och personal:)

 6. Elin skriver:

  och kaffet da, ar det lika bra som pa Mellqvists rakt over gatan eller ater man forst en efteratt pa Xoko och sa tar man en cappuchino pa Mellqvists efterat? Det finns liksom inte en chans for mig att passera rorstrandsgatan utan att passera fiket med stort M.

 7. Ewa skriver:

  Haha! Jo man kan faktiskt missa Mellqvists tro det eller ej ;), men nu ska jag titta riktigt noga när jag går Rörstrandsgatan fram och testa kaffet där. Vi dricker så gott som alltid macciato och den är klart godkänd på Xoko. Har hört av nära och kära att cappuccinon är topp god.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.