| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 22/02 2007 kl. 19:12 4 kommentarer

Barbapappa Wallenberg

Vi lagar Wallenbergare med lite väl lös smet och undslipper oss saker som ”forma den rosa smeten till en Barbapappa, vänd i ströbröd och försök sen lyfta över den i stekpannan – LYCKA TILL”.

Det blir kanske gott ändå… 😉

Liknande inlägg:

4 svar till “Barbapappa Wallenberg”

  1. Elin skriver:

    Hur gick det? *orolig*

  2. Maria skriver:

    Det gick bra, vi formade dem i stekpannan istället och de blev riktigt goda! :mrgreen:

  3. Johanna skriver:

    Ett kocktips jag fått : frys dem en stund efter formning för att de ska hålla formen i stekpannan.

  4. Maria skriver:

    -> Johanna: Bra tips, ska tänka på det nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *