| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 13/12 2006 kl. 12:56 2 kommentarer

Ingen jul utan glass

För ett år sedan var jag gravid som ett hus och var allt som oftast intrasslad i en massa sladdar från tensapparaten som skulle lindra den brutala foglossningen. Jag hade inga speciella cravings under graviditeten men jag åt mängder av GB Sandwich Pepparkaka. Minst en om dagen var det och tacksamt nog så stod frysen inte så många meter från mitt rum på jobbet.

I år lanseras GB Sandwich Lussebulle. FFL skrev om denna celebritet för flera månader sedan men det var först idag som jag hittade den. Ja, den smakar ju saffran och jag är tacksam för att russinen uteblev. Lite smuligt kex men helt ok. Dessutom så ska GB ha lite cred för att de vågar göra något annat än den hundraelfte versionen av Magnum. GB Sandwich Pepparkaka vinner i mitt sandwichderby men Lussebullevarianten behöver absolut inte skämmas i glassdisken. Det är en tufft kex i adventstider!

Liknande inlägg:

2 svar till “Ingen jul utan glass”

  1. Susanna B. skriver:

    Liksom du hade jag också en craving under min andra graviditet, nämligen för sandwich glassar. Jag hade ett stort paket i frysen på jobbet och varje eftermiddag i min sista graviditets månad slukade jag dessa glassar! Önskar att pepparkaks varianter fanns här i USA!

  2. Elin skriver:

    well, hellre glass än murbruk och bensinångor som somliga föredrar :mrgreen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *