| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 15/03 2005 kl. 20:04 1 kommentar

Creamy Curry Chicken

Santa Marias Creamy Curry Chicken är inte så dumt:
Blanda en påse med 2 dl vatten och 2 dl creme fraiche och höll röran över 3-4 kycklingfileér. Tillagas sedan i ugnen (225 grader) i 15-20 minuter (min gamla gassugn krävde nästan 25 minuter). Ja det här var helt ok!

På-tal-om-indisk-mat-i-halvfabrikat: Loyd Grossmans curryburkar är hur goda som helst och är värda en omväg till Sainsburys!

Liknande inlägg:

Ett svar till “Creamy Curry Chicken”

  1. Bengt skriver:

    Blanda annars Creme fraiche och Feta ost…häll över kycklingfiléer och in i ugnen…

    Gott och lättlagat..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *