Veckan som gick

 

Nybakade gifflar från Käcks bageri.

Måndag: En lasagne från frysen. Hjälp vad bra att hitta! Plus stor sallad.

Tisdag: Galetter med rökt lax, grön sparris och philadelphiaost med pepparrot. Sallad.

Onsdag: vego – quinoasallad med lime-koriander-chili-dressing.

Torsdag: Steak and chips-tema med bearnaise och sallad.

Fredag: Kycklingburgare. Varianten med panerad club steak (Heter vad?), chilisås, och strimlad sallad.

Lördag: grillade spett. Stir couscous-sallad med grönsaker. Sötpotatishummus. Ajvar.

Söndag: nytt varv med grillat – chorizo och kycklingklubbor. Gårdagens tillbehör. Plus en krämig tzatziki.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.