Veckan som gick

Höstlov – check. Vi har vart hemma. Fikat oss runt västerort. Cyklat. Bakat. Städat. Sovit. Kommit kapp.

Måndag: Laxpudding. Herregud vad gott. Borde laga oftare.

Tisdag: Thaigryta med kokosmjölk osv. Vego eller kött. Ris.

Onsdag: Restfest. Halva styrkan åt laxpudding och andra halvan thai.

Torsdag: Söndagens köttgryta återuppstod med potatispuré, rödbetor, pepparrot + kokt broccoli och morötter.

Fredag: Maken pep iväg till Kötthallen i Barkarby och kom hem med apdyr entrecote. Som var fantastisk. Med bearnaise, ugnsbakade tomater och klyftpotatis. Plus ostgratinerad portobellosvamp som vego.

Lördag: Vietnamesiskt på Eatnam. Återkommer om det i annat blogginlägg.

Söndag: Lasagne. En riktigt old school –  “bebisvarianten” som barnen kallar den eftersom det är köttfärsröra, bechamel och mozzarella utan krusiduller. Och exakt vad de önskade. Plus en vegovariant med tomatsås, bechamel, mozzarella och  broccoli/paprika. Ruccolasallad.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.