Senapspanerad tilapia på fullkornsbröd

Igår var det väldigt tomt i kylskåpet och av de ynka rester som fanns hade jag inte en tanke att matblogga om.

Men det blev ju så bra att det grämer mig lite nu dagen efter att jag inte tog något kort. I

  • vi  penslade tilapiafileér med dijonsenap och vände dem i ströbröd. Sedan stektes de på ett par minuter.
  • I brödlådan fanns ett par skivor gott fullkornsbröd  som fisken sedan servades på tillsammans med sallad och en klick matlagningsyoghurt (smaksatt med finklippt gräslök och salt och peppar).
  • Och så kall öl!

3 kommentarer

  1. Anna

    Men det låter jättegott ju! Imorgon ska jag äta smörstekt panerad abborre i tunnbröd men en god kall röra på keso, crabfish och hackat ägg! Fisk är gott 🙂

  2. KarinW

    Det är lycka när det blir kalasgott när man inte är beredd på det!

  3. Tips på fiskrecept utan lax » Tre tjejer i köket

    […] och bacon hajmal med sidfläsk och champinjoner fiskgratäng med sej parmesanpanerade fiskpinnar senapspanerad tilapia tomatsoppa med torsk, bönor och bacon fiskbiffar med chili och timjan ugnsbakad gös, rotsakspytt […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.