| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 28/04 2016 kl. 20:50 Kommentera

TBT – bästa kesoröran

Idag dammar jag av ett recept som hängt med sedan 2008 här i matbloggen. En himla bra kesoröra som passar till allt möjligt. På mackor, i pastan, med småplock osv. Smidigt med en stor batch tycker jag – så att det räcker hela helgen.

KESORÖRA MED BASILIKA OCH PARMESAN

Blanda:

  • 500 gram keso
  • ett par nävar finklippta basilikablad
  • ett par matskedar finriven parmesanost (snåla inte!)
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • smaka av med flingsalt och svartpeppar

Fler recept med keso i matbloggsarkivet:

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *